søndag 29. august 2010

Skoleplansjer






Her er en gammel og god kjenning (frou-frou.dk).
Den må jeg arkivere, for her kan man kjøpe gamle skoleplansjer.
Det må jeg ikke glemme.

Hytteestetikk






Var innom Emmas.blogg slik jeg ofte er og da kom jeg over et fint bilde av en seng. Den var fra et leilighetshotell i Tyskland og jeg fant masse fin inspirasjon til hytta. Nydelig modernisering av etablert hytteestetikk.

onsdag 18. august 2010

Mat for Mons eller andre barn vi kjenner : )




Disse ser fantastisk morsomme ut å leke med. Blir i godt humør. Fine små-gaver. Finnes på IKEA forståss.

Rörberg ruler



Denne stolen er så veldig kul. Skulle gjerne hatt 2 stk av den i stuen. Dessverre har jeg allerede kjøpt stoler til stuen så disse må vente. Funky look for 750,- på IKEA.

Swedish melancholy at its best




Jeg elsker regntøy. Av det klassiske slaget. Denne må jeg bare ha. Som mannen bak jakken, Alexander Stutterheim, selv sier; en hederlig, fin og oppdatert regnfrakk (D2, 13. aug 2010)
Kjøp den på stutterheim.se

Kul dør



Hadde en slik dør i min gamle leilighet på St. Hanshaugen. Var veldig fornøyd med den og skal ha en slik igjen så fort jeg har hus som passer. Kult på skap også, men litt mindre praktisk kanskje..
Min dør ble laget av en metallsnekker. En som kan sveise rett og slett.

fredag 13. august 2010

Raindrops






Det striregner ute og det er ikke mye annet å gjøre enn å legge ut noen fine bilder mens jeg pønsker ut en optimal løsning for stuen.

fredag 6. august 2010

Old school








Søren og, det var nå jeg skulle hatt det sommerhuset. Sjekk hva jeg fant. Utrolig fine lamper som, brukt riktig, gir en fin autentisk touch til interiøret. Litt sjel rett og slett.

torsdag 5. august 2010

Funky med mønster





Jeg synes det er så utrolig fint med små-mønstrede tekstiler og drømmer om et rom som er så kult som dette. Jeg får det dessverre aldri til. Med de nye puffene fra HAY kan jeg endelig klare det. Må bare skrape sammen ca 5000,- først.

tirsdag 3. august 2010

mandag 2. august 2010

Sommerstue






Fant en veeeeldig fin blog. 50kvadrat.blogspot.com/
Her inne ramlet jeg over disse fine bildene og arkiverer dem villig. Dette må kopieres og modereres.

Vintage de Lux




Endelig fant jeg en skikkelig fin (og dyr) vintage-online-butikk. Her er det bare å sette seg godt til rette. Bruker allerede altfor lang tid her inne. God fornøyelse.