Follow by Email

torsdag 29. april 2010

Fin finér


Denne lampen skal jeg ha. Enkelt og greit.
Lampen heter Wood Lamp og er fra Muuto og kan kjøpes fra f.eks http://www.designdelicatessen.dk/

Bridge & BurnParkas, sukk, mitt favorittplagg. Her har jeg funnet et sted som selger superfine, klassiske anorakker og parkaser med kule detaljer. Sjekk ut nettshopen til Bridge & Burn. De holder til i Portland, USA, så det blir ikke veldig dyrt....

onsdag 28. april 2010

Layout
Ah! Det er så fint å stable og henge ting opp på en litt ukonvensjonell måte. I helgen skal jeg stable bøker og bilder og henge opp ting i klaser. Det får enhver alminnelig krok til å bli kul!

Sanna AnnukkaDette er gammelt nytt, men det ligger jo i navnet; Arkivskapet. Ikke nødvendigvis det mest aktuelle man finner der, men denne dama må arkiveres. Så fort vi finner et passende prosjekt skal hun ringes!!
Du kan kjøpe fine ting på http://www.sanna-annukka.com/shop/

fredag 23. april 2010

VedkubberVedkubber er noe av det fineste jeg vet. Uansett hvordan du stabler ved, ser det alltid smellvakkert ut. Også her. Denne "vedkurven" heter LOG og er å få kjøp hos svenske Röshults.

Digit
Designeren Cristian Zuzunaga har designet teppet Digit Rug, for Nanimarquina. Den finns i to utgaver, en med 26 ulike farger og en i et mer monocromt mønster. Teppene er håndlaget i 100% ull og koster bare 3.000 Euro!! In my dreams.

Perfekt gave
Endelig har jeg funnet den perfekte gave til den som har alt. En veldig kul idé synes jeg.
Konseptet heter Wishbox og esken inneholder en liste over opplevelser man kan velge mellom samt et betalingskort til å dekke utgiftene.
Det finnes 3 bokser: Kunst&Kultur, Sport&Spenning og Skjønnhet&Velvære.
Boksene kan kjøpes på PurNorsk og finnes i ulike prisnivåer. Jeg ønsker meg Wishbox til jul!

onsdag 21. april 2010

Røft fra Danmark

Kom over denne siden igår og her er det utrolig mye fint. Selv ønsker jeg meg et røft vindu i jern til veggen mellom kjøkkenet og gangen. Jeg tror det kan bli en veldig kul konstrast i en stram og moderne leilighet. Skal følge med og se når det perfekte vinduet dukker opp. Her finner du også fine paneler som f.eks kan brukes som hodegavl til sengen eller i gangen og veldig kule skolevasker til badet på hytta?

fredag 16. april 2010

Sort/hvittDet er så ekstremt fint med den grafiske effekten bruk av sort og hvitt gir i et interiør. Litt trefarge for å myke opp hist og pist og jeg er happy. God helg.

torsdag 15. april 2010

Champagneboken er herved arkivert

Jippi, endelig er Champagneboken ferdig! Jeg måtte rett og slett legge den ut her i håp om at noen ser den. Paul har tatt de fleste bildene og jeg har kost meg med å sette det sammen til en bok. Vi er ganske fornøyd med resultatet, så dette er rett og slett litt selvskryt. Løp og kjøp.

Cool garage


Den fineste leken jeg har sett. WOW.

I love dukkehus


Jeg har rett og slett dilla på dukkehus. Det har jeg hatt siden jeg var liten. Vi har 3 stk og jeg ønsker meg stadig flere. Her er noen nye smellvakre dukkehus som jeg tror jeg rett og slett må ha - til meg selv.
Husene finner du på http://www.smallable.com/ sammen med en haug andre nydelige ting til små sjarmtroll.

Mobil


Sjekk disse nydelige mobilene med ulldotter : )
Veldig søte og mange flere finner du på

torsdag 8. april 2010

ABCJeg kom over denne nettsiden idag og tenkte den var verdt å arkivere. Sjekk ut nettsiden til Timeless treasures i San Fransisco. Her kan du finne fine ting til interiørene dine. Jeg likte spesielt den service de ga da en kunde ønsket å kjøpe vintage bokstaver til barnerommet til sin nye baby. Etter å ha sendt dem navnet på barnet, satt de sammen ulike kombinasjoner som de sendte kunden i Paris, Texas. Her ser dere resultatet : )

tirsdag 6. april 2010

Dukkehus og annet digg
Ah! Dette dukkehuset er fantastisk fint. Jeg elsker det.
Fant det på Our childrens gorilla som har helt fantastiske ting til barn og barnerom.
Ikke så veldig billig akkurat, men noen ganger er det verdt det.

torsdag 1. april 2010

"Barne"rom


Jeg har en "problemvegg" på rommet til min datter. Veggen skal inneholde hyller og skrivepult. Tiden for de store lekekassene er forbi, men det er veeeeldig vanskelig å kaste noe, så nå må jeg nok få veggen på under 3 meter til å inneholde leker fra 0-9 år, bøker, skolesaker, lydanlegg og TV. Jeg må vri hjernen litt. I mellomtiden lar jeg meg inspirere av disse lekre løsningene.