Follow by Email

fredag 26. mars 2010

Tiny little chairsJeg er veldig dårlig på smykker. Et og annet perlekjede laget i tre klarer jeg å tre over halsen og plastsmykker laget av datteren min selvfølgelig, men små, gyldne godsaker som min far ville beskrive som "ladylike", er ikke helt min greie. Men så fant jeg disse små stol-ikonene i gull. Veldig fine!!!! Dette smykket kunne jeg fint gått med. Selv om det er i gull og litt ladylike-aktig.

mandag 22. mars 2010

Søte ideerSukk. Det er så mye fint der ute.

En stor og en liten på 50 m2

Her er min gamle leilighet. Synes jeg må få lov til å lagre disse minnene i mitt eget arkivskap. Mange spør også om skapsengen, så nå kan den altså sees her. Jeg ble spesielt fornøyd med døren som fungerte som fin skillevegg og ga følelsen av en egen privat sovesone. Døren ble hengslet med et pianohengsel.

Merci + Liberty = sant


Merci Liberty er en serie stoffer lansert som et samarbeid mellom Liberty i London og Merci i Paris. De ser helt fantastiske ut. Kolleksjonen består av puter, voksduker, forklér og en gjeng sommerklær som det oser blomstereng og lyse sommernetter av! Produktene kan kjøpes på Libertys nettbutikk.

www.liberty.co.uk

Merci-MerciEr nettopp kommet hjem fra Paris og må tipse alle om en veldig fin butikk.
Veldig Rough Lux!
Butikken heter Merci og ligger i 111 Boulevard Beaumarchais
Métro Saint Sébastien-Froissart (ligne 8).

torsdag 18. mars 2010

Mama Shelter


Mama Shelter i Paris er min adresse de neste 2 dagene og jeg er overhodet ikke skuffet over dette Phillip Starck-hotellet. Ble litt skeptisk i går da jeg oppdaget at det lå i 20. distrikt, men da vi rullet koffertene opp gaten og fikk øye på det store hvite flagget som vaiet over døren forsto vi raskt at det var verdt det. Uformell stemning. Ekstremt gjennomført, kul og leken design. Ikke så dyrt heller. Anbefales!

mandag 1. mars 2010

Woody 35

Jeg skal bygge hytte i skogen og denne passer helt perfekt! Marianne Borge har tegnet Woody 35 og den er altså, ja – på kun 35 kvm. Veldig fin form og perfekt planløsning. Luftig til å være så liten synes jeg og hemsen ser helt himmelsk ut. Kr 300.000,- er heller ikke til å bli skremt av. Det sies at den skal masseproduseres. Jeg gleder meg.